4. elokuuta 2018

lukumaraton 4/8/18


21.16
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai kuinka? En ole osallistunut yhdellekään kesän lukumaratonille, mutta se virhe oli pakko korjata nyt. Onneksi suomalaiset maratonit ovat ihanan joustavia aloistus- ja lopetusaikojen suhteen. Nyt aion lukea niin kauan kuin pysyn hereillä, päivittelen tänne aina väliaikatietoja, mutta myös Instagram stooriin!

Tbr-pinoni on tällä hetkellä mangaa, Neil Gaimanin lastenkirja, paljon kehuttu Menneisyyden kaiku sekä ainut kesken oleva ja päätarkoitukseni eli Strange the Dreamer. Ennen maratonia olen lukenut sitä 216 sivua, tästä on hyvä jatkaa!

22.35
Fortunately the Milk (140 sivua) luettu ja Strange the Dreameria 12 sivua luettu eteenpäin, mutta hillittömästä karkkiöveristä huolimatta silmät alkaa painua kiinni. Nyt täytyy siis alkaa nukkumaan, että huomenna jaksaa koko päivän. Onko siellä muitakin myöhäisiä maratoonaajia, jotka meinaavat sunnuntain puolella lukea?

8.27
Huomenta! Aamupala syöty ja Strange the Dreamer tulilla, olen lähes puolessavälissä ja olisi mahtavaa saada kirja luettua tänään loppuun. Välissä sitten ehkä mangaa, jotta lukeminen rullaa mukavasti. Tsemppiä vielä viimeisille maratoonaajille!

14.45
Reilu sata sivua Strange the Dreameria luettu. Välissä piti vähän syödä ja ottaa päikkäreitä, mutta nyt taas jaksaa! Kuusi ja puoli tuntia jäljellä maratonia tässä vaiheessa ja noin 240 sivua luettuna. Mitään sivumäärätavoitteita minulla ei ole, kunhan keskityn lukemiseen ja pidän hauskaa. Tähän mennessä tuo tavoite on toteutunut mahtavasti!

21.07
Nyt on hyvä aika lopettaa. Päiväunien ja yleisen hengailun takia en todellakaan lukenut koko vuorokautta, mutta enemmän kuin normaalisti kuitenkin. En saanut Strange the Dreameria luettua loppuun, mutta kuitenkin hyvän osan siitä. Ja luin pelkästään englanniksi, suomeksi luen yleensä vähän nopeammin, vaikkei se juuri vaikuta. Mutta kaiken kaikkiaan oli hauska olla rennosti ja lukea paljon, tätä voisin harrastaa useamminkin.

Kooste luetusta:
Neil Gaiman: Fortunately the Milk 140 sivua (kokonaan)
Laini Taylor: Strange the Dreamer 190 sivua
Yhteensä: 330 sivua

Mikä oli teidän maratoninne paras juttu? Mulla oli ehdottomasti maratonin viimeinen tunti, kun puoliso tuli lukemaan viereen, mitä tapahtuu harvoin. Books and love is all I need.

8 kommenttia:

 1. Nautinnollista maratonia! Mäkin yritän lukea niin kauan kuin silmät pysyvät auki, mutta se ei ehkä ole enää kovin kauaa 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, ennen yhtätoista nukahdin. Mutta nyt taas uuteen vauhtiin! :)

   Poista
 2. Minäkin lähdin aika extempore mukaan maratoonaamaan eilen illalla, aika samoihin aikoihin kuin sinäkin. Kauaa en kyllä jaksanut lukea, mutta tänään sitten enemmän! Kivaa maratonia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Toivottavasti sinun maratoni oli mukava ja sait paljon luettua :)

   Poista
 3. Ootko tykännyt Strange the Dreameristä? Sitä on kehuttu niin monessa paikassa, että on alkanut kiinnostaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tykkäsin siitä, postaus tulossa toivottavasti lähiaikoina ;)

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥