8. huhtikuuta 2018

Prinsessoja ja astronautteja: ensimmäinen kuukausi

Hei ja ihanaa sunnuntaita! Ensimmäinen kuukausi Prinsessoja ja astronautteja -lukuhaastetta takana, olen niin fiiliksissä!! Teitä on ilmoittautunut mukaan ihanan monta ja aina voi hypätä mukaan. 

Fiiliksissä olo ei valitettavasti tarkoita minun kohdallani kovin suurta lukumäärää. Kirjoja on tullut aloitettua, mutta yhtään en ole vielä saanut luettua loppuun asti. Olen aloittanut Anniina Tarasovan Venäläiset tilikirjani ja pidin alusta, mutta se on muiden kiireiden (Game of Thronesin ja muiden tv-sarjojen....) takia jäänyt yöpöydälle. Tämän lisäksi olen lukenut tietokirjahaasteeseen Bell Hooksin Feminism is for everybody -kirjaa, mutta sekin on vielä alkutekijöissään. Fantasia/scifihaaste menee parhaiten, luen parhaillaan N.K. Jemisinin The Fifth Season -kirjaa ja tykkään siitä! Alkuun oli vaikea päästä kärryille siitä, mistä on kyse, mutta nyt alan olla mukana tarinassa. Virkistävää tässä fantasiakirjassa on toisen persoonan käyttö erään henkilön luvuissa sekä se, että yksi päähenkilöistä on äiti, usein kun fantasiakirjan päähenkilöt ovat miehiä tai nuoria naisia/teinejä.

Olen kuitenkin haalinut haastekohtiin sopivia kirjoja niin kaupasta kuin kirjastosta, viimeksi tänään. Kirjastosta hain Liane Moriartya, tietokirjan Wonder Woman -hahmon historiasta ja Akateemisessa kirjakaupassa tuli vastaan todella kehuttu Tomi Adeyemin Children of Blood and Bone. Materiaalia ei siis tähän haasteeseen puutu!


Mites teillä on alkanut Prinsessoita ja astronautteja -lukuhaaste? Pakko vielä lähettää terveiset ja lentopusut ihanalle Anniinalle, joka uusimmassa videossaan mainitsi tämän lukuhaasteen, oot ihana!Kaikki haasteeseen ilmoittautuneet löytyvät blogin sivupalkista, huippuja tyyppejä siis kaikki ;-*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥