22. lokakuuta 2017

Superlukumaraton 2: kooste


Ihanat Henna ja Lotta järjestävät pitkin syksyä lukumaratoneja ja tänään oli yksi niistä. Itse aloitin maratonini jo eilisen puolella ja viimeistelin suorituksen tänään. Sain jopa luettua kaiken, mitä suunnittelin! En tällä kertaa kirjoittanut päivittyvää postausta, kun se viimeksi jäi niin nolosti kesken, vaan päivittelin etenemistäni Instagramissa. Sinne muuten päivitän eniten kuulumisia myös tulevilta kirjamessuilta, jos kiinnostaa kurkkia messufiilistelyjä!

Superlukumaratonilla luetut kirjat:

Juri Nummelin (toim.): Sadan vuoden unet
Olin aloittanut tätä satukokoelmaa jo ennen maratonin alkua, maraton-saldo tämän kirjan osalta oli siis 218 sivua. Arvio tästä kirjasta tulossa vielä tässä kuussa!

Brian K. Vaughan & Fiona Staples: Saga vol. 2
Luin viime maratonilla tämän sarjakuvan ensimmäisen osan, joten nyt oli luontevaa lukea toinen. Luin tämän kokonaan eli 144 sivua. Sarjakuvat ovat kyllä mainioita maratonluettavia, suosittelen! Tämä sarja vaikutti ekassa osassa aika oudolta, mutta nyt olin päässyt jo sen makuun ja tykkäsin kovasti. 

Nämä maratonit ovat kyllä ihania ja saavat tietoisesti käyttämään somea vähemmän. Muutenkin lukeminen rullaa nyt todella hyvin, mikä on mahtavaa! Syksy on parasta lukuaikaa. 

HUOM! Kirjamessujen liput on nyt arvottu ja liput lähetetty voittajille. Kiitos kaikille osallistumisesta

4 kommenttia:

 1. Odottelen mielenkiinnolla arviotasi tuosta Sadan vuoden unet -kirjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kaikki sujuu, niin postaan arvion siitä tänään! :-)

   Poista
 2. Sadan vuoden unet on ollut yöpöydällä jo kuukauden :D Oon saanut luettua vain ensimmäisen novellin :'D Joten innolla odotan sun postausta siitä ja odotan innostaisiko se lukemaan sitä lisää :D Kiva kun maratoonasit taas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä just naputtelen sitä postausta, toivottavasti innostaa :D

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥