7. lokakuuta 2017

HELSINGIN KIRJAMESSUT 2017: Lippuarvonta kahdelle lukijalle!Helsingin kirjamessut ovat kolmen viikon päästä ja yksi unelmistani kävi toteen: pääsen messuille tänä vuonna bloggaajana - kiitos siis teille, jotka käytte blogia lukemassa ja kommentoimassa! Kiitoksena tästä sain arvottavaksi kaksi yhden päivän lippua kirjamessuille. Kaksi teistä siis pääsee keskellä messuhuumaa valitsenemanne päivänä!

Näin osallistut arvontaan:
1. Olet blogini lukija tai rekisteröidyt sellaiseksi 
2. Kommentoi paras muistosi kirjamessuilta tai muusta kirjallisesta kohtaamisesta.
3. Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, lippu on pdf-muodossa ja lähetän sen sähköpostitse.

Arvonta päättyy kahden viikon päästä eli lauantaina 21.10. Onnea arvontaan!


22 kommenttia:

 1. Mieleen on jäänyt keskustelu köyhyydestä, johon osallistuivat Eija Hetekivi Olsson, Mathias Rosenlund ja Susanna Alakoski. Se oli ainakin antoisa keskustelu. jmnystrom@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köyhyys on kyllä kiinnostava ja tärkeä keskustelunaihe. Olispa ollut mielenkiintoista olla kuuntelemassa!

   Poista
 2. Mieleen on jäänyt Ville Haapasalon ylistys särkikalojen herkullisuudesta..aloimme tosissamme puolisoni kanssa miettiä kalastuksen aloittamista...no se jäi vain ajatukseksi, mutta kirja lähti mukaan..laaksonenpaivie@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mielenkiintoista! Kirjamessuilta lähtee kyllä usein kirjoja mukaan pinoittain :D

   Poista
 3. Viime vuodelta jäi mieleen tapaus, että kuuntelin paneelia, johon osallistuivat ainakin Tommi Melender ja Riku Korhonen, keskustelu oli aika epätasainen, mutta ilmeisesti jäi pyörimään niin vahvasti mieleeni, että unohdin huomaamattani käsilaukkuni yleisötuolille, lähdin pois Messukeskuksesta, istuin jo ratikkaan ja hämmästyin: missä laukkuni!? Samalla sekunnilla tajusin, että sen oli pakko jäädä Messukeskukseen, hyppäsin ulos, juoksin sisälle, mutta vartija ei tahtonut päästää minua takaisin messuhalliin ilman lippua (yritin kuulemma keplotella itseni ilmaiseksi sisälle, mikään selitys ei auttanut). Olin epätoivoinen! Juoksin info-pisteelle, jonka empaattisen huolestunut info-henkilö kehotti ilman muuta etsimään laukkua hallista. Ja sieltähän se kirkkaankeltainen laukkuni löytyikin, yksin istumasta samalta tuolilta jolle sen olin jättänyt. Menossa oli jo uusi haastattelu ja katsomo oli täysi, mutta kukaan ei ollut koskenutkaan laukkuuni. Palatessani takaisin info-pisteen kautta samainen ystävällinen henkilö iloitsi laukun löytymisestä lähes kyyneleet silmissään, mikä oli melkein yli-empaattista, mutta toki rahapussin, avainten ja kännykän häviämisestä olisi seurannut ikävä messukokemus.

  Mitä tulee itse kirjallisuus- ja messusisältöihin, olen tykännyt erityisesti Kalle Haatasen haastatteluista, hän pitää sivistyksen lippua korkealla! Ei vaan taida haastatella tänä vuonna.

  Terv. Kaisa kaisa.illukka@aalto.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, sulla on ollut jännitystä ja onnea matkassa viime vuonna! Taisi olla empaattisen lisäksi ehkä väsynyt työntekijä :) Mulla menee harmillisen usein haastattelijoiden nimet ohi vaikka hekin tekevät tosi hienoa työtä messuilla.

   Poista
 4. Pertti Jarlan nimmarointi kirjaani.
  virpi9(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimmarit on kyllä huikeita, mulla kohokohtia ovat olleet Jaana Kapari-Jatan ja Riikka Pulkkisen nimmareiden saaminen :)

   Poista
 5. Torstaina kävisin mieluiten kuuntelemassa Jean Ramsayn ja Anssi Kelan keskustelun kirjasta Anssi Kela - Kosketusetäisyydellä. Muuhun ohjelmaan pitää vielä tutustua tarkemmin. Mukana arvonnassa:
  tuulikki.helsinki@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anssi Kela on kyllä mielenkiintoinen tyyppi, toivottavasti pääset kuuntelemaan!

   Poista
 6. Minä kohtasin Hyppe2017-messuilla onnellisuustutkijan Meik Wikingin joka siis on kirjoittanut Hygge ja Lykke teokset. Onnellisuus on monitasoinen ja mielenkiintoinen käsite. Oli hienoa olla kuuntelemassa häntä ja saada kirjoihin häneltä omistuskirjoitukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellisuus ja sen tutkiminen ovat kyllä todella mielenkiintoisia aiheita lukea ja kuunnella! Ihanaa, että olet saanut nimmaritkin :) Jos haluat mukaan arvontaan, niin jätäthän vielä sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut tarvittaessa kiinni.

   Poista
  2. Hei, kiva kun huomasit. Toki osallistun arvontaan. Söhköpostini on tahrataide@gmail.com

   Poista
 7. En ole koskaan Helsingin Kirjamessuilla ollut. Olisi mielenkiintoinen kokemus.
  certtu69@yahoo.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, toivottavasti pääset kokemaan ne! Tämä vuosi on mun kolmas ja oon edelleen yhtä innoissani kuin ekalla kerralla :)

   Poista
 8. Kirjailijahaastattelut ovat jääneet mieleen =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aina elämys päästä kuulemaan lempikirjailijoiden haastatteluja :)

   Poista
 9. Liza Marklundin nimmari oli aikanaan hienoo. :)

  sannapupu@gmail.com

  VastaaPoista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥