24. syyskuuta 2017

♥ Superlukumaraton ♥

// päivittyvä postaus //

Hyvää huomenta kirjakansa! Tänään ihanien Hennan ja Lotan ylläpitämä supermaratonsyksy alkaa! Joka kuun viimeinen sunnuntai on pyhitetty lukemiselle (ottaen tottakai huomioon kirjamessut) ja joulukuussa maratonilottelua saakin nauttia viikon. Alun perin en ajatellut osallistuvani, mutta tämmöisiin kirjatyyppien yhteisiin juttuihin vaan haluaa päästä mukaan. Useammin päivittelen varmaan Instagramiin, mutta käyn myös kirjoittelemassa ajatuksia tänne blogin puolelle. Ihanaa maratonia kaikille osallistujille, tsemppaillaan toisiamme kommenttikentissä 

10.07

Aloitin eilen puoli yhdentoista maissa, eli kohta mennään maratonin puolessa välissä. Luettavana on Harry Potter and the Deathly Hallows (ekaa kertaa englanniksi!) ja maratonin aikana sitä on tullut luettua kohta 60 sivua. Aloitin lukemisen jo ennen maratonia ja ehdin lukea 39 sivua ennen sitä, maratonlaskuri pärähti siis sivulta 40 :-D Olen työväsymyksen takia lukujumitellut urakalla viime viikkoina, joten tämän maratonin tavoitteena on lukea just sen verran kuin hyvältä tuntuu. Jos Potterista tarvitsee taukoa, on lukupinossa myös Saga-sarjakuvan eka ja toka osa. Ei paineita tai ankaruutta, keskityn tässä maratonissa rentoutumiseen ja hauskuuteen. 

17.22

Päikkärit ja kaupassa käynti vähän veivät sivupoluille lukemisesta, sivusaldo on tällä hetkellä 90 :-D mutta en ota paineita, pääasia että on kivaa! Muiden maratonpostauksia en ole vielä päässyt lukemaan, mutta Instassa seurailen kyllä, ihanaa kuinka innoissaan kaikki ovat tästä. Lukeminen on parasta!

12 kommenttia:

 1. Minäkin emmin, lähdenkö mukaan vai en, mutta kun ekat maratonpostaukset ilmestyivät Bloggerin feediin, niin eihän tästä enää viitsinyt jäädä pois. :) Mukavaa maratonia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa maratonia sinullekin! :) tähän lukuhuumaan on kyllä helppo päästä mukaan.

   Poista
 2. Niin kivaa että päätit sittenkin tulla mukaan ;__; <3 Lukuiloa! :D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä maratoniin!^^
  Kärsin syysflunssasta ja koulutyöt painavat päälle, joten minulta maraton jää valitettavasti väliin... Mielenkiinnolla seuraan kuitenkin muiden suorituksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikaista paranemista sinne ja tsemppiä kouluhommiin <3

   Poista
 4. Ihanaa, että päätiti lähteä mukaan<3 Tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa maratonia! Itse en päässyt nyt mukaan, mutta ehkä seuraavilla kerroilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi näitä tilaisuuksia on monia, etköhän säkin pääse osallistumaan :)

   Poista
 6. Aaah Deathly Hallows ♥__♥ Mulla on hurja Potter-kuume, pitäisiköhän taas joululomalla lukea.. Edelliskerrasta on jo kuitenkin kohta kolme vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti pitäis! :D Kunhan saan tän luettua niin aloitan varmaan niiden kuvitettujen Pottereiden lukemisen hehe.... Potter on vaan parasta <3

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥