19. elokuuta 2017

Lauantain linkkimaraton


Hyvää viikonloppua ja lukumaratonia kaikille! Itse en tällä kertaa osallistu lukumaratoniin, mutta tuli pakottava tarve jakaa informaatiota, joten tässä tulee:

♥ Yle Areenassa on vielä noin 30 tuntia katsottavissa Historia: Naisten nousu -nimisen neliosaisen dokumenttisarjan ensimmäinen jakso, menkää äkkiä katsomaan!! Historiankirjathan on perinteisesti kirjoitettu miehistä miehille, joten tämä on todella mielenkiintoinen aihe. Ensimmäisessä jaksossa selviää mm. milloin ensimmäinen naisia koskeva huntulaki on säädetty ja että Aristoteles oli aika urpo sovinisti. Suosittelen.

♥ Olin jo autuaasti unohtanut koko dokumenttisarjan ja eka jakso olisi mennyt täysin ohi, ellei Sivumennen-podcast olisi palannut kesätauolta ja muistuttanut siitä. Kiitos Jonna ja Johanna, ootte mun idoleita.

♥ Uusi Muusa-sivustolla on kampanja, jossa saa Bookbeatin kuukaudeksi ilmaiseksi. Oli pakko tarttua tilaisuuteen, vaikka ääni- ja e-kirjat aika vieraalta yleensä tuntuvatkin. Aloitin kuitenkin eilen illalla lukemaan Mikko Toiviaisen ja Ronja Salmen 12 tarinaa kirjoittamisesta -kirjaa, koska se oli tullut jo Bookbeatiin!! Tavoite olisi saada se luettua ennen maanantain julkkareita. Mikko ja Ronja on myös mun idoleita. 

Tässä kohtaa on myös pakko sanoa, että oli ihanaa nähdä bloggaajakollegoja niin Hel-YA:ssa kuin Worldconissa!Pauline von Dahl, Yöpöydän kirjat, Dysphoria, Hurja Hassu Lukija, Sivujen välissä, Carry On Reading, Lukujonossa ja Lukulahnan luola, ootte kaikki ihan huippuja :-) Toivottavasti tavataan pian uudelleen!

(Kuva ei liity postauksen sisältöön mitenkään, mutta lause on aivan totta. Rainbow Rowell on huikea.)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ole hyvä! <3 Eka jakso oli ihan huikea, nyt taas katon viime tipassa tokaa jaksoa :-D

      Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥