8. toukokuuta 2017

Huhtikuun luetut


Heippa! Mitä teille kuuluu? Taas on vierähtänyt muutama viikko ties minne, pelottaa miten nopeasti aika menee. Onneksi aikaa ihanille kirjoille on joka kuukausi!

Huhtikuussa luin kuusi kirjaa, joista kaksi olivat runokokoelmia (seuraava Runopäiväkirja-osa tulossa pian!). 

Anja Snellman: Parvekejumalat
Parvekejumalat ei vakuuttanut, mutta mietitytti paljon ja puhututti niin lukupiirissä kuin kommenttiboksissa. Postaus täällä.

Holly Bourne: Oonko ihan normaali?
Bournen Normaali-trilogian ensimmäinen osa oli aivan ihana ja kuukauden lempikirjani. Postaus siitä tulossa lähitulevaisuudessa!

Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses & A Court of Mist and Fury
Oli pakko lukea tämän trilogian kaksi ensimmäistä osaa ennen viimeisen osan ilmestymistä. ACOTAR ei ollut yhtään niin hyvä kuin ensimmäisellä lukukerralla, mutta ACOMAF taas oli aivan yhtä ihana ja se onkin lempikirjani Maasilta. Postaukset näistä kirjoista täällä (1.osa) ja täällä (2.osa).

Luin myös noin puoleen väliin Brandon Sandersonin The Final Empiren, joten se olisikin tavoitteena saada luettua tässä kuussa loppuun. Muutenkin on aika hyvä fantasiaputki päällä, mutta kaipailen myös feministisiä kirjoja ja Miki Liukkosen O odottelee myöskin yöpöydällä. 

Mitä te luitte huhtikuussa?

8 kommenttia:

 1. Huhtikuussa tuli luettua pääasiassa lasten- ja nuortenkirjoja. Tälle kuulle lukusuunnitelmat ovat monipuolisemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten- ja nuortenkirjallisuus on aina välillä paikallaan ja ihanaa. Monipuolista toukokuuta sinulle siis! :)

   Poista
 2. Kevät on mennyt ihan älyttömän nopeasti, varsinkin huhtikuu meni! Toki ihanaa, että tulee kesä, vaikkei siltä sään puolesta vielä ihan tunnukaan.

  Saitpa luettua monta kirjaa viime kuussa! Yhtäkään niistä en ole lukenut, mutta alkoi kieltämättä tehdä nyt vähän mieli fantasiaa. Voisin yrittää lukea piakkoin Siri Pettersenin Mädän, vaikka vähän huolettaa, että olen jo ehtinyt unohtaa kaiken Odininlapsesta :(

  Sain itse huhtikuun aikana luettua loppuun asti vain kolme kirjaa: Fables-sarjakuvan kuudes osa Homelands, Rupi Kaurin runokirja Milk and Honey ja Jung Yunin romaani Shelter. Huhtikuu meni töissä ollessa ja gradua viimeistellessä, eipä siis ollut paljoa aikaa muulle. Nyt onneksi on, ihana vapaus! Ajattelinkin linnoittautua loppuillaksi sohvan nurkkaan lukemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että koko alkuvuosi on mennyt ihan hurjaa vauhtia, jotenkin hämmentää että mitä ihmettä täällä tapahtuu :-D

   Mätä odottaa mullakin hyllyssä. Jos yrität bloggauksista ja Goodreadsin arvioista vähän kertailla, että mitä Odininlapsessa tapahtui, ettei tarvitsisi lukea sitä uudelleen? Mäkin voin jonkun lyhyen yhteenvedon sulle antaa juonesta, kun luin sen tossa vuodenvaihteen tienoilla :)

   Ihan mahtavaa edelleenkin tuo gradu, onneksi olkoon! Oot kyllä vapautesi ja lukuhetkesi ansainnut <3

   Poista
 3. Käväisin lukemassa mitä tykkäsit Parvekejumalista. Se on mulla yks hyllynlämppäri, koska sen joskus kirppikseltä ostin, kun Snellmannin Pääoma oli ihan hyvä. Alkoipa nyt sitten ihan kunnolla kiinnostaa, että mitähän mä tykkäisin, kun oli niin monenlaista mielipidettä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kirja, josta tuskin kukaan on kovin neutraalia mieltä, vaan siitä löytyy ajateltavaa ja pohdittavaa! Toivottavasti on hyvä lukukokemus :)

   Poista
 4. Siis toi Holly Bournen Oonko ihan normaali on vaan niin paras ♥_♥ Mun tarvii hankkia se hyllyyni asap.
  ((ACOMAF ACOMAF ÄÄÄ SAIN TÄNÄÄN POSTISSA ACOWAR:IN JA EN OIKEESTI OLE VALMIS))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, en malta oottaa sitä jatko-osaa! <3 AAAAAA, ACOWAR !!!! mulle saa laittaa viestiä vaikka Instassa jos haluut puhua siitä :-)

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥