16. marraskuuta 2016

marraskuussa mä (blogi)eloon herään

Heipä hei!

Tuntuupa kummalta kirjoittaa taas, pitkän tauon jälkeen. Halu kirjoittaa on suuri, mutta sitten tuntuu siltä, että mitä näin pitkän tauon jälkeen voi sanoa. Kerronpa jotain.

Tällä viikolla tein viimeisen kouluhomman, nyt vain odotellaan palautetta ja todistusta. Olo on aika hämmentynyt vielä, iso luku elämästä on lopuillaan. 

Syksy on mennyt hurjaa vauhtia, lähinnä opinnäytetyötä tehden ja töissä käyden, välipalana katsoen Gilmoren tyttöjä, josta on tullut yksi lempisarjoistani ikinä. Samalla olen yrittänyt pitää rakkaasta lukemisesta kiinni, vaihtelevalla menestyksellä.

Tällä hetkellä tuntuu, että halu lukea on vaan kasvanut, kun sitä ei ole saanut tehdä niissä määrin, mitä olisi halunnut.

Tänä syksynä on myös ilmestynyt hurjan paljon kiinnostavia kirjoja, jotka polttelevat lukemattomien kirjojen hyllyssä. Tuo hylly alkaa valitettavasti paisua yli äyräiden jo, joten otan innolla vastaan tämän kaiken vapaa-ajan, mitä koulutehtävien puute mahdollistaa!

Kaikista tällä blogitauolla luetuista kirjoista en aio kirjoittaa, mutta parista viimeksi luetusta kyllä ja tästä lähin pyrin kirjoittamaan jokaisesta lukemastani kirjasta edes jotakin.

Kirjoittaminen on ehkä hieman ruosteessa, mutta kyllä tämä tästä lähtee. Nyt olisi ihana kuulla, että mitä teille kuuluu? ♥
14 kommenttia:

 1. Ihanaa kun palailet blogin puolelle <3! Siun postauksia onkin ollut ikävä :) Ja onnea hirmuisesti tulevasta valmistumisesta! Ootteko edelleen suuntaamassa Lontooseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla <3 Päätettiin kaiken kiireen takia lykätä Lontoon reissua, ens vuonna sit ;)

   Poista
  2. No hitsi, aattelin et josko satuttais olee samaan aikaan siellä! :D mut kiva, että teillä edelleen on reissu suunnitelmissa ;)

   Poista
 2. ihana saada sinut takaisin! :-* opintojen ja kirjojen yhdistelmä ei täälläkään suju kaikkein mutkattomimmin, nyt kun luen, en saa tenttikirjoja päntättyä haha. mutta ehkä tämä tästä! ja onnea hurjasti viimeisistä koulutöistä, valmistuminen on jännää aikaa elämässä! yhtäkkisen, no, valmista kaikki minkä kanssa on vuosiakin yhdessä käynyt ja elämäänsä käyttänyt :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! <3 On kyllä jännittävää aikaa, menee roolit ja rutiinit ihan uusiksi! Tsemppiä sinne opintojen keskelle, kyllä ne aina jotenkin tuppaa järjestymään :)

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin!:) Mukava kuulla, että lukeminen innostaa jälleen. Minä olen nyt ehtinyt lukea vähemmän kuin haluaisin, sillä bussissa on nykyään liian pimeä lukea ja muuten tekee ajan kanssa tiukkaa. Marrasväsymys.

  Ihana hylly<3 Haaveilen itse juuri tuollaisesta tummasta puusta, tällä hetkellä on tylsän valkoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ainakin Suomalaisissa Kirjakaupoissa ja Pocket Shopeissa myydään semmoisia pieniä kirjavaloja, jotka saa kirjan kanteen kiinnitettyä ja siten luettua pimeässäkin, ehkä sellainen voisi olla bussimatkan pelastus? :) Meillä on sen verran tumma sisustus, ettei valkoinen olisi sopinut tänne ja musta taas olisi ollut liian synkkä, onneksi noita Ikean Billy-hyllyjä on monessa värissä ;) Tsemppiä marraskuuhun, onneksi kohta on jo joulukuu ja toivottavasti tulee valoisempaa!

   Poista
 4. Ihanaa taas lukea blogiasi!

  Minullakin on ollut aika paljon kiireitä ja blogi on kaivannut hieman tekohengitystä. Toisaalta tuntuu että luen koko ajan, koska kirjallisuuden opiskelijana se on pakko, mutta toisaalta taas "vapaa-ajan lukeminen" on jäänyt vähiin. Ehkä tahti tästä vielä rauhoittuu joulua kohti ja jää aikaa lukea juuri sitä, mitä itse haluaa :)

  Valoisaa loppusyksyä (eilen olisin vielä toivottanut talvea, koska lumen olemassa olosta oli vielä merkkejä) sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla! :) Syksy tuntuu aina olevan aika kiireistä aikaa ja pimeys vie ne vähäisimmätkin mehut. Onneksi kohta on joulu, se piristää ainakin mua :) Miten muuten on opinnot alkaneet, ootko tykännyt? Ihanaa loppusyksyä sullekin, toivotaan että ne lumet tulee vielä takaisin! <3

   Poista
  2. Oon kyllä tykännyt ihan hirmu paljon! Siinä mielessä koululukeminenkaan ole ollut tylsää, mitä nyt Platonit ja Vergiliukset eivät ole ihan ykkösenä sillä listalla miltä yleensä valitsen luettavaa :D Kiitos <3

   Poista
 5. Oh voin vain kuvitella sen fiiliksen, kun opinnot ovat ohi ja vapaa-aikaa enemmän. Itselläni siihen on matkaa vielä sen opparin ja muutaman opintopisteen verran. Mutta minusta on tullut (näköjään) mestari välttelemään velvollisuuksia ja varastamaan aikaa lukemiselle. Olen syksyn aikana lukenut hurjasti enkä juurikaan suostunut siitä tinkimään. Kaikesta muusta kyllä.

  Kiva, että olet takaisin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vielä ees käsitellä tätä fiilistä, tuntuu ihan kummalliselta ettei ookaan koko ajan joku deadline päällä :D Ihailen tota, että oot pystynyt pitämään lukemisen prioriteettina kaiken kiireenkin keskellä, se on tosi tärkeetä että on vastapainoakin :)

   Kiitos, on ihana taas olla täällä kirjoittamassa ja lukemassa näin kivoja kommentteja! <3

   Poista
 6. Jee, olet taas takaisin! Onnea valmistumisen johdosta! Odotan niiin kovasti samaa hämmentynyttä olotilaa sitten kun saan myös paketin kasaan (venyy kevään puolelle, mutta onneksi siihen ei ole enää montaa kuukautta). Nyt oon ollut tosi stressaantunut gradun ja marraskuun ja kaiken muun kaaoksen takia, mutta yritän mennä askel kerrallaan, soveltaa sitä siihen graduunkin, niin eiköhän se hiljalleen valmistu.

  Täytyykin lukea myös muut viimeisimmät postauksesi. Ihanaa, että ehdit taas lukea, koska se nyt vain on parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii kiitos paljon ja kiva kuulla! <3 Sullakin on enää loppurutistus jäljellä, kovasti tsemppiä! Vertaistukea löytyy täältä jos sellaista tarvitset ja kaipaat :-) Koeta myös levätä ja nauttia joulun odotuksesta!

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥