26. kesäkuuta 2016

Blogger Regognition Award


Hämmennykseni oli suuri, kun kommenttiboksiin tipahteli bloggaritunnustuksia. Kiitos kovasti KirjaneitoEthell Red ja Kirjavaras !<3 p="">

Säännöt:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä kymmenen bloggaajaa palkinnonsaajiksi. 

Aloitin bloggaamisen joskus 13-vuotiaana (eli melkein 10 vuotta sitten, apua!) ja minulla oli vuosia satunnaisia blogiviritelmiä, pisimpään blogini Welcome to the tragic kingdom (joka on nykyään piilotettuna), jossa oli kaikkea päivän asuista kirjoihin ja uusiin meikkeihin. Tämän blogin aloitin viime kesänä, kun aloitin kirjateemaisen Instagram-tilini pitämisen. Instagramissa en pystynyt jakamaan tarpeeksi kirjoihin liittyviä ajatuksiani ja ajatus kirjablogista heräsi. Aloitin englanniksi, mutta se ei saanut tarpeeksi tuulta alleen. Elvytin blogin viime lokakuussa Helsingin kirjamessujen innoittamana, ajattelin että joskus haluan päästä kirjamessuille bloggaajana :D Ja tällä tiellä ollaan, epäsäännöllisen säännöllisesti!

Koen olevani itsekin vielä aloitteleva bloggaaja, sillä en ole saanut ylläpidettyä säännöllistä päivitystahtia. Omaan blogien lukemiseeni vaikuttaa kuitenkin todella paljon blogin ulkoasu ja fiilis. Mikäli blogin ulkoasu on kankea, ei sitä tee mieli lukea. Pyrin kirjoittamaan tekstini niin, että niissä näkyy minä, etteivät ne ole vain neutraalia ja tasapaksua. Eli selkeä mutta persoonallinen ulkoasu ja sydämestä tuotettu sisältö, sillä pääsee pitkälle! 

Tämä palkinto oli mukava yllätys ja jaankin tämän ilon eteenpäin seuraaville (vaikkei tässä ihan kymmentä ole):
Vinopino kirjoja
Missä luimme kirjan
Pieni kirjasto
Lukuisa
I am, I am, I am

Kuulisin nyt mieluusti teiltä, ketkä ovat teidän lempibloggaajianne, kirjabloggaajia tai muita? :)

14 kommenttia:

 1. Ihana, kiitos tästä! Sun blogi on kyllä ehdottomasti yksi mun lempparikirjablogeja. Ja nää muiden blogit onkin jotenkin ollut kaikkein parasta ihan jo siinä, että alkoi itsekin bloggaamaan, kirjablogimaailman yhteisöllisyys on niin ihanaa muun blogimaailman jälkeen. Tämä on todella minunkin juttuni. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja iso kiitos! Sun blogi on myös mun ykköslemppareita kirjablogeista <3 Tuo yhteisöllisyys on kyllä ihan mahtavaa, varsinkin kun omasta lähipiiristä ei niin paljon kirjaihmisiä löydy. Ihanaa, että meillä on toisemme!

   Poista
 2. Kiitos kun vastailit :-) Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 3. Blogin ulkoasu ja juuri fiilis vaikuttavat yllättävän paljon ja hieno ulkoasu kiinnittää ainakin minun huomioni. Tavallaan sen sisällönhän pitäisi olla ykkösjuttu, mutta selkeys ja visuaalisuus tuovat paljon pisteitä :)

  Omista lemppariblogeista tulee ensimmäisenä mieleen sinun blogisi ja Lauran Mitä luimme kerran. Suomesta löytyy älyttömän hienoja kirjablogeja vaikka millä mitalla, mutta olen ajautunut lukemaan näiden kahden postauksia innokkaimmin varsinkin oman pienen blogitaukoni jälkeen. Kumpikin aivan ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, miten iloiseksi teit mut!<3 Ihana kuulla, että tykkäät! Lauran blogi on yksi omista lemppareistani myös :) Ja sun blogista ja sen teemasta tykkään myös hurjasti!

   Sisältö on tottakai blogissa tärkeää, mutta jos ulkoasu on tosi kökkö niin harvemmin tulee luettua. En tykkää muutenkaan lukea ruudulta kovin paljon, niin jos ulkoasu ei tue sitä, niin se vaikuttaa kyllä paljon.

   Poista
 4. Hei Katri,
  Päädyin tänne googlettamalla, kun huomasin, että historiassasi on yhteistä kanssani: hain keväällä JKL:ään opiskelemaan psykaa ja jäin 0,5 pisteen päähän sisäänpääsystä varasijalle. Ei sinällään liity blogin aiheeseen, mutta kiinnostaa, että haitko ja pääsitkö toisella kerralla? Mitä teit eri tavalla? Oma veikkaukseni on, että itse valmistauduin ihan liikaa ja mietin mm. vastaukset sanasta sanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, olen pahoillani ettet päässyt sisään! :( En tiedä millaiset pääsykokeet JKL:n psykaan nykyään on, niinä kolmena kertana kun itse hain niin oli monivalintakokeet joista parhaat pääsivät soveltuvuuskokeisiin. Ekana vuonna hain puolitosissani suoraan lukiosta, jolloin en päässyt edes soveltuvuuskokeisiin. Tokana ja kolmantena vuonna pääsin, mutta jäin molempina vuosina 5,5 pisteen päähän opiskelupaikasta. Eli hain kolme kertaa, enkä päässyt ja päädyin sitten opiskelemaan muuta :) Lukemiset tein kahtena vikana vuonna samalla tavalla, eli luin paljon ja tein muistiinpanoja monta sataa sivua. Soveltuvuuskokeissa olin ekana vuonna ihan jäinen ja paniikissa, tokana vuonna rennompi ja uskaltauduin juttelemaan muillekin hakijoille. Itse koesuorituksista en niin paljon enää muista, ehkä mietin vähän tarkemmin viimeisellä hakukerralla mutta pääasiassa olin vain oma itseni. Se ehkä oli se, mitä tein eri tavalla, eli olin rennompi kun tiesin mitä odottaa ja olin vain oma itseni. Opiskelupaikkaa se ei niillä kerroilla tuonut, mutta päädyin alalle, joka on itseasiassa vielä enemmän oma juttuni. Mutta tsemppiä sinulle hurjasti jatkoon, uskon että sinäkin löydät vielä oman paikkasi, oli se sitten Jyväskylän psykan laitoksella tai jossain muualla :)

   Poista
  2. Kiitos kannustuksesta ja vastauksesta! Hienoa kuulla, että löysit oman alasi. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Niin myös tällä tämän vuoden "epäonnistumisella". Välillä vuosi tarvitaan siihen, että löytää sen mitä haluaa :) Pitää, työntäyteisen kevään jälkeen, antaa itsellensä aikaa pohtia, haenko vielä Jyväskylään vai jonnekin muualle. Onneksi aikaa olla työelämässä on ja hallitus pitänee huolta, että sitä on tulevaisuudessa vielä enemmän. Tämä blogi on tosi kiva ja huomaan, että kirjat ja bloggaus ovat ainakin sinun juttusi!

   Poista
  3. Niimpä, nyt sulla on mahtava tilaisuus kuunnella itseäsi ja miettiä, mikä olisi sinulle sopiva paikka :) Se unohtui tuosta edellisestä vastauksesta, että tosiaan opiskelen nyt toimintaterapeutiksi ja valmistun joulukuussa. Mikäli toimintaterapia alana kiinnostaa niin kerron siitä mielelläni! Kiitos kovasti kehuista :) Tämä on mukavaa vastapainoa omalle alalle ja sen jutuille!

   Poista
 5. Ei vitsit, löysin nyt vasta varmaan ensimmäistä kertaa blogiisi, ja kyllä ehdottomasti pääsit myös minun lempparikirjablogien listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua miten ihana kuulla, kiitos! <3 Mäpäs laitan sun blogin kirjanmerkkeihin että menen lueskelemaan heti kun on aikaa :)

   Poista
 6. Kesälukumaratonpäivä lähestyy! Postausten linkitys-artikkeli on jo julkaistu https://jakaikkeamuuta.blogspot.fi/2016/07/blogistanian-lukumaraton-2016.html. Tervetuloa mukaan ja mahtavaa maratonia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mahtavaa maratonia sinullekin ja kiitos sen järjestämisestä! :)

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥