1. toukokuuta 2016

Huhtikuun kooste


Hyvää vappua ja toukokuuta! Tämä kuukausi alkaa Game of Thronesin kutoskauden avausjaksolla ja mokkapalalla, sekä hieman vielä kurkistuksella viime kuun luettuihin kirjoihin.

Huhtikuussa tuli luettua:

Kaksi omaa kirjaa (ja molemmat tämän vuoden top 10 luettavien listalta!) ja yksi kirjastosta. Sivuja kertyi 1186, mikä on mielestäni aika hyvin. Vähän kuitenkin ennakoin, että olisin saanut luettua loppuun The Queen of the Tearlingin (otin kuvan etukäteen, että pääsen palauttamaan Maresin kirjastoon). Onneksi kirja on todella hyvä, joten ei haittaa yhtään, että sen parissa saa vielä viettää aikaa. Tässä kuussa loppuun luetut kirjat olivat hieman pettymyksiä tai ihan hyviä, ei tullut uusia lemppareita tai suuria elämyksiä. 

Huhtikuussa tuli tehtyä paljon kouluhommia, saatua kesätyö, vietettyä vuosipäivää poikaystävän kanssa ja osallistuttua lukumaratoniin. Tuntuu, että kuukausi meni hurjan nopeasti ja kohta on jo kesä! Tässä kuussa on vielä paljon tekemistä koulun suhteen, mutta koulupäiviä enää kolme. Jospa osaisin suunnitella aikatauluni niin, että saisin vähän lomailla ja lueskella ennen kesäkuussa alkavia kesätöitä :)

Millainen teidän huhtikuunne oli ja mikä oli paras lukemanne kirja? 

6 kommenttia:

 1. Aika paksuja kirjoja luit huhtikuussa! Tuo Doerrin kirja kiinnostaa, vaikka olen vähän väsähtänyt sotiin, etenkin toiseen maailmansotaan, liittyviin tarinoihin. Mutta jotkut ovat helmiä.

  Minullakin oli vähän kiireisempi huhtikuu, toukokuu tuskin on paljoa sen leppoisampi. Luin huhtikuussa viisi kirjaa (yhdestä en ole vielä ehtinyt blogata), joista yksikään ei ollut ihan napakymppi, mutta paras oli Carverin Mistä puhumme kun puhumme rakkaudesta.

  Lämmintä toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas Yöperhonen innosti lukemaan sota-aiheisia kirjoja, joita olen lukenut aika vähän :) Jotenkin olen päässyt taas paksujen kirjojen pariin, mikä on tosi hyvä koska ne ovat yleensä suosikkejani.

   Tsemppiä toukokuuhun, toivottavasti ehdit nauttia kevätpäivistä :)

   Poista
 2. Hyvän sivumääränhän olet saanut luettua! :) Mä nyt nappasin ton Doerrin seuraavaksi lukuvuoroon, meinasin edelleen jättää vielä odottelemaan, mutta ajattelin että se on sit ärsyttävä jonotella kirjastosta uudelleen, jos en nyt eräpäivään mennessä ehdi lukea. Joku siinä vähän ajatuksen tasolla tökkii (tosi kiva alottaa sen lukeminen tällä asenteella :D), mutta annetaan mahdollisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat siitä jotain irti! Musta tuntuu, että mulla oli liian suuret odotukset ja luin sitä liian hitaasti ja siitä johtui tää pienoinen pettymys. Aion kyllä ehdottomasti lukea sen joskus uudelleen! Joskus tällaisten pettymysten jälkeen tuntuu, että tuun tykkäämään kirjasta enemmän tokalla lukukerralla. Jos et ehdi lukemaan sitä loppuun, niin mulla on se omana jos haluat lainata :)

   Ja sivumäärään oon kyllä tyytyväinen, mutta vähän pettynyt olin siihen, ettei näistä tullut suuria elämyksiä. Tuo The Queen of the Tearling tosin on tähän mennessä tosi hyvä, joten jospa se auttaisi taas nostamaan lukufiiliksiä :)

   Poista
 3. Doerrin kirja on kiinnostanut siitä asti kun siitä tuli hitti (eli niin kauan kuin olen tiennyt sen olemassaolosta :D), mutta en ole vielä lukenut sitä. Sinulla on niin inspiroivatsuunnitelmat tälle kuulle, että toivotaan, että joku niistä kirjoista nappaa paremmin kuin viime kuussa luetut :) Huhtikuussa lukemistani Brinkin Katson pimeään oli paras, vaikka Ronjakin oli hurmaava.

  Ihan sivuhuomautuksena onnea vuosipäivän johdosta! Sattui niin hyvin silmään, koska minäkin vietin vasta vuosipäivää poikaystäväni kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teillekin vuosipäivän johdosta!<3 Uskoisin, että tässä kuussa tulee hyviä lukuhetkiä, tuo The Queen of the Tearling on ollut tosi hyvä ja muitakin kirjoja on kehuttu maasta taivaisiin :)

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥