3. huhtikuuta 2016

Helmikuun ja maaliskuun kooste


Helmikuussa sain luettua vain yhden kirjan loppuun (Oneiron), joten päätin yhdistää helmi-maaliskuun koosteet. Maaliskuussa luin 5 kirjaa.

Helmikuu:

Suomenkielinen, 439 sivua.

Maaliskuu:
- Chimamanda Ngozi Adichie: We Should All Be Feminists

3 suomenkielistä ja 2 englanninkielistä, 1303 sivua.

Maaliskuun lempikirjaksi nousi ehdottomasti Kudottujen kujien kaupunki, joka oli ainut viiden tähden kirja tässä koosteessa. Vähiten vakuutti Norma, joka ei ollut huono muttei niin hyväkään. Kotimainen kirjallisuus on hyvin edustettuna tällä kertaa. Tuntuu, etten ole pitkään aikaan lukenut näin sujuvasti kaunokirjallisuutta, vaan nuorten fantasia on ollut se sujuvin genre. Kivaa vaihtelua :) Tämän koosteen kirjat ovat kaikki omasta hyllystä, yritän vähentää oman hyllyn lukemattomien kirjojen määrää. Rakastan kirjastoja, mutta tällä hetkellä yritän pysyä niistä poissa että saisin oman hyllyn parempaan kuosiin.

Lukutahtia pitäisi varmaan hiljentää, koska opinnäytetyötä pitäisi alkaa tekemään urakalla. "Valitettavasti" lukuinto on vaan kasvanut ja nostin Goodreads-tavoitteen 35 kirjaan, hahah. Miten muut ovat ratkaisseet lopputyö + lukuharrastus -dilemman? Ja mikä oli sinun lempikirjasi maaliskuussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥