25. lokakuuta 2015

BLOG REDESIGN / BLOGIN ELVYTYSHello everyone! 

It has been over a month and I've been thinking a lot what I will do with this blog. This blog hasn't been as appealing to me as I thought when I made it, and now I need a change. I was at Helsinki Book Fair this weekend and those were four very inspiring days. That made me think why I don't read Finnish literature and why I decided to write a blog in English. I now I can write in English but somehow it's not as appealing to me and of course it's not as natural as if I'd write in Finnish. So, this leads me to conclusion that I should write book blog in Finnish, which I hope will make me blog more regularly and will make me really enjoy it. I don't have a lot of friends who reads, so I wish that my blog would be a place to talk about books. And I think I can start conversations better when I write in Finnish. So this is my last English post, if there's someone who reads this in English and would like to continue reading, I would love to hear that so I could translate at least some of the posts. If not, I wish you happy reading! I also have Instagram account in English (@bookishteaparty) and there you can discuss with me as well. Thank you so much for reading this and see you in Instagram!Heippa! 

Tiedän, että muutamalla on tämä blogi lukulistallaan (kiitos siitä), ja varmaan ehdittekin jo tuon englanninkielisen tekstin lukea. Mutta tosiaan, olin tän viikonlopun Helsingin Kirjamessuilla, ja imin itseeni niin paljon inspiraatiota ja tuli niin kotoisa olo kirjajuttujen äärellä, että päätin vihdoin elvyttää tämän blogin. Tarkoituksena on siis jatkaa kirjoittamista vain suomeksi (ellei joku erikseen pyydä englanninkielistä käännöstä), koska tuntuu, että niin saisin tästä kirjoittamisesta enemmän irti ja se olisi luonnollisempaa. Olen myös jotenkin vieroksunut suomalaista kirjallisuutta (en tiedä miksi), ja tuolla messuilla tajusin, että Suomessa on niin paljon hienoja kirjailijoita, että mun pitää laajentaa lukualuettani. Koska mulla ei ole paljon kavereita, jotka lukisivat harrastuksenaan, tämä blogi tuntuisi olevan paras alue keskustella kirjoista ja lukemisesta muiden kirjaihmisten kanssa. Toivon siis, että tästä lähtee mun nousukiito suomenkielisenä kirjabloggarina! Kaikki ideat, toiveet, parannusehdotukset ja kommentit otan kiitollisena vastaan, haluaisin tehdä tästä blogista mahdollisimman vastavuoroisen alustan omille ajatuksille ja keskustelulle muiden kanssa. Kiitos, että ootte lukeneet tämän ja toivottavasti jatketaan keskustelua kommenttiboksissa!

- Katri

2 kommenttia:

 1. Näin kai unta, koska luulin kommentoineeni tähän tekstiin jotain, koska aioin. Enkä muista olenko koskaan aiemminkaan kommentoinut blogiisi, vaikka hetken olen sitä jo seurannut, ja haluan sanoa hei!

  Kiva, että alat blogata suomeksi. Ei sillä, ettenkö lukisi tekstejäsi myös englanninkielisinä, mutta jos se sinusta tuntuu paremmalta, niin hyvä. Ja onhan se totta, että varmaan suomeksi kirjoittaessa sitä kiinnittyy paremmin suomalaiseen kirjablogikenttään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sullekin! :) Kiitos sulle, että olet seurannut, vaikka tekstin tuottaminen on toistaiseksi ollutkin aika epäsäännöllistä... Tajusin, että vaikka kirjoitan tavallaan blogia itselleni, haluaisin myös herättää keskustelua kirjoista, ja jotenkin englanniksi tuota keskusteluyleisöä ei löytynyt. Jospa nyt löytyisi :) Kiitos kommentista ja jos kehitysehdotuksia tulee niin otan mieluusti niitä vastaan!

   Poista

Mikä kiinnosti, mitä ajatuksia heräsi, mitä ajatuksia haluat herättää? Kiitos paljon kommentistasi♥